Славия успя да вземе ценна победа с 2:1 срещу състава на

...
Славия успя да вземе ценна победа с 2:1 срещу състава на
Коментари Харесай

Славия излъга Септември в столичното дерби с кървав гол

Славия съумя да вземе скъпа победа с 2:1 против състава на Септември в първи мач от 28-ия кръг в efbet Лига.

В 21-а минута пристигна първият сериозен късмет в срещата. След центриране от десния фланг Симеон Александров се оказа на чиста позиция на задната греда, само че не нацели вратата на Вуцов.

Последва лека активизация в редиците на " белите " и неакуратен удар на Галин Иванов, както и прецизен подобен на Кристиян Стоянов, който обаче не затрудни Димитър Шейтанов. 

В 28-а минута пристигна нов пропуск на сметката на домакините. След нова хубава офанзива от Септември по десния фланг Мартин Петков се оказа на хубава стрелкова позиция, само че ударът му беше много неакуратен.

Минута преди края на полувремето пристигна и откриващото попадение. След отлична работа на Галин Иванов по десния фланг той центрира на главата на Тони Тасев, който вкара страховит гол с глава, а по-късно и пострада поради конфликт със бранител на Септември.
 

През втората част славистите се прибраха, само че Септември доста мъчно стигаше до положения. В 73-а минута, след подаване на Кристиян Пешов, Якубяк опитва удар към вратата на Славия, само че Вуцов парира и хвана топката. 
 
В 76-а минута гостите сложиха точка на разногласието. След неточност в средата на терена за Септември Крис Добрев съумя да откри Владимир Николов на дузпата, който финтира Димитър Шейтанов за 2:0. 
 
Три минути преди края на постоянното време домакините получиха лъч вяра. Септември се върна в мача, откакто се стигна до сериозен карамбол в наказателното поле на Славия, а Кристиян Пешов се оказа най-съобразителен и означи. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР